Már csak kevesebb, mint 2 hétig lehet nevezni!

Borászportál
2021. május 30., 21:31


Június 11-ig lehet küldeni a borokat az idei Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor megmérettetésre, ahol már az egész magyar borpalettáról és érmekért folyik a verseny.
Már csak kevesebb, mint 2 hétig lehet nevezni!
Június 11-ig, vagyis már csak alig két hétig várják a szervezők a mintákat a 2021-es Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor versenyre. A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers csapatának tapasztalata és szakmai felkészültsége a garancia arra, hogy a 2021. szeptember 2-án megjelenő Winelovers 100 magazin és benne az összes lista a korábbi évekhez hasonlóan a legnagyobb gondossággal készül el.
 
 
A legfontosabb újdonság, hogy idén már bármelyik magyar borral lehet nevezni! Egyetlen feltétel, hogy az adott bor a kereskedelemben forgalmazott tétel legyen, ebben a kiszerelésben, címkével ellátva kell beküldeni versenyre.
 
További lényeges újdonság, hogy az idei évtől bevezetésre kerülnek a Winelovers Medalok, amiket az egyes kategóriákban nyertes borokra lehet majd rendelni. Egy további lehetőség áll majd tehát a díjazott pincészetek rendelkezésére, hogy tájékoztassák a fogyasztókat a boraik kiváló minőségéről.
 
Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődését, már csak két dolga maradt. A nevezési lapért lépjen kapcsolatba Fejes Olivér Kálmán szervezővel a +36 70 628 6072-as számon vagy az oliver.fejes@winelovers.hu e-mail címen, majd pedig juttassa el a mintákat 2021. június 11. délután 16 óráig a Winelovers 100 címére.
 
Ezt meg lehet tenni akár személyesen is, hétköznaponként 9-16 óráig Winelovers irodájában (1067 Budapest, Podmaniczky utca 31. 1.em. 7.)
 
Beküldési feltételek

- A Winelovers 100 borteszten a részvétel díjmentes!
- A borok beküldési határideje: 2021. június 11. 16 óra!
- Tételenként 6 palackot kell beküldeni!
- A borokat a kereskedelemben forgalmazott kiszerelésben, felcímkézve kell beküldeni!
- Minden pincészet maximum 8 tétellel nevezhet a bírálatra!
- A beküldött bor kapcsán a pincészet vállalja, hogy amennyiben adott bora a magazinba bekerül (a TOP 100-as lista, vagy a kiemelten kezelt - alkategóriák TOP 20-as listáinak bármelyikére), akkor a Winelovers 100 szeptember 18-i nagykóstolóján a pincészet személyesen kiállít VAGY a magazinba került bor(ok)ból 12 palack/tétel mennyiséget beküld a rendezvényre (10.000 Ft/palack kiskereskedelmi ár felett 6 palackot). Amennyiben a rendezvény járványügyi vagy más vis major jellegű okból elmarad, a borokat nem lesz szükség beküldeni, illetve a beküldött borokat visszaadjuk.
- A nevezési lap mellé csatolni kell a nevezett bor akkreditált labor analízis lapját
- Beküldési cím: Borkollégium, BorMatura Kft. 1067 Budapest, Podmaniczky utca 31. 1. emelet 7. (31-es kapucsengő)