A világ legnagyobb borászata egyszerűen mindent visz

Borászportál
2019. szeptember 30., 08:51


Szeptember havi cikkeink közül is összegyűjtöttük a legnépszerűbbeket. Szinte már szociotanulmánnyal érnek fel az olvasóink szokásai.
 
A világ legnagyobb borászata egyszerűen mindent visz
Egy angol nyelvű boros oldalnak jutott eszébe, hogy pár képet megosszon az E&J Galló cégről, amelyik a világ három legnagyobb borászatát birtokolja. Az elképesztő képeket elnézve szinte felfoghatatlanok a méretek, ezért számokban is leírtuk mindezt. Ez lett a hónap legolvasottabb cikke a Borászportálon.
 

 
Ritka alkalom, hogy Magyarország három legígéretesebb közösségi bormárkája egy rendezvényen mutassa meg magát. Mégis ez történt a Winelovers River Night Vol. 3. keretében. Nem meglepő, hogy nagyon izgalmasak voltak a látottak, hallottak, kóstoltak.
 
Rendszeresen megkeresik az olvasók a Borászportált azzal, hogy szülők/nagyszülők régi boraihoz jutottak és nem tudják, mit kezdjenek vele. Szakembereket kérdeztünk meg róla, hogyan lehet 1 perc alatt akár otthon is megállapítani, ezek a palackok képviselnek-e még forintosítható értéket.

Szeptember elején jelent meg a 2019-es Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor kiadvány. Ebben többek között Ördög Nóri, a Magyar Borok Bálja háziasszonya osztotta meg boros és gasztronómiai élményeit. Ezekből szemezgettünk mi is a Borászportálon.

Szeptemberben mutatták be a Folyékony arany című, Tokajról szóló dokumentumfilmet. Almási Tamás rendezővel beszélgettünk castingról, időjárásról és más kulisszatitkokról.
 
Winelovers borok az olvasás mellé