Április a legek hónapja volt

Borászportál
2021. május 01., 08:58


Az itt összegyűjtött 5 cikkben nemcsak az a közös, hogy nagy olvasottságot ért el, de mindegyik egy valamilyen szempontból egyedülálló témát dolgoz fel.
Április a legek hónapja volt
Júniusban egynapos tokaji study tourt szervez a Borkollégium, amelynek részét képezi dűlőtúra, pincelátogatás, vezetett szakmai borkóstoló is. Az újfajta tanulási lehetőség sokak érdeklődését felkeltette, a további információkat és a jelentkezés módját tartalmazó írás a hónap egyik legolvasottabja volt.
 

 
Áprilisban video blogot indított az ország egyik legismertebb borásza, Bock József. Az izgalmas bemutatkozó rész, ami egyből a kulisszák mögé enged betekintést, megtekinthető a mi cikkünkben is.

Megválasztották a Borkollégium fehérborát, a HOLDVÖLGY pincészet Signature-je viselheti ezt a címet. Ennek apropóján készítettünk átfogó interjút Demkó Pascallal, a birtok alapító-tulajdonosával az egyik legkülönösebb tokaji bor keletkezés-történetéről.

Áprilisban is folytattuk „Nagy boros illat- és ízszótár” névre keresztelt sorozatunkat, amelyben a borleírásokat, boroscímkéket segítünk értelmezni. Az aromák között felbukkanó fűszereket bemutató rész is kedvelt volt.
 
A wine-searcher.com saját statisztikái alapján elkészítette a világ 10 legnépszerűbb champagne-ának listáját. A csúcsok csúcsa természetesen senkit nem hagyott hidegen, ez a cikkünk is sok kattintást ért el. 
 
Winelovers borok az olvasás mellé