A Brunyai pince leköltözött a padlásról

Borászportál
2013. december 11., 10:29


Forralt bor - Karácsonyi ajándékokkal, ajándékötletekkel és rögtön melegítő forralt borral várja a siklósi Brunyai Pince a vinofileket Budapesten a Mammut II főbejáratánál.
A Brunyai pince leköltözött a padlásról
 
A pince karriere a Mammut I. harmadik emeletén indult, az Éléskamrában, innen a cím, de a forralt boros műfaj szezonjára való tekintettel visszatértek a föld(szint)re, a hűvösbe.

A Brunyai pince leköltözött a padlásról
A pincészet képviselői maguk is előszeretettel fogyasztják forralt boraikat (is). Elmondták, hogy "Szegeden tavaly és tavalyelőtt a karácsonyi vásáron megnyertük a legjobb forralt bor címet (hogy ne csak mi dícsérjük a portékánkat). Idén még nem ismert az eredmény. Reméljük, idén is nyerünk! Titkunk a természetesség: kihasználjuk, hogy a jóisten már amúgy is beleteremti a vizet a borba (csak 12-13% alkoholt ad), így nekünk ezen már nem kell jelentős módosítást végrehajtanunk. A karácsonyi fűszerek a fakultatív kategóriába tartoznak, ezt nem teremti bele, mi pótoljuk."

Meyke (alias Molnár-Madarász Melinda) iparművész - divattervező (meyke.hu) pedig boros palackra erősíthető karkötőket készített (jobbra). Így maradandó (a karkötő) és múlandó (a bor) együtt ajándékozható, akár két embernek is egyszerre. Egyszerű és nagyszerű!

Aki szereti rajta hagyni a keze nyomát az ajándékon, azokra a Brunyai Pince inverz címkékkel gondolt. A fehéren maradt csíkba belepecsételhető kinek mi a szíve vágya. Pecsét, címke, bor van!

A termékek szabadon kombinálhatóak az Éléskamrában kapható bármely más termékkel, mézzel, pálinkával, olasz kuglóffal, fűszerekkel és a többi kézműves termékkel.

Szeretettel várnak mindekit, sőt, egyedi igényeket is igyekeznek kielégíteni, ebben az ügyben itt kell érdeklődni: gaal.dora@brunyaipince.hu, vagy +36 20 367 4131.
 
Winelovers borok az olvasás mellé