A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Budai vörös: a száznegyven évvel ezelőtt oly népszerű házasítás is kóstolható lesz a Ménesi Borbárban
Hol is van valójában a borkészítés északi határa?
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Tüzes ételek, hűs borok – a nyári grill party-k legjobb párosai
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló