Bocsánatkérő borcsomag

Ribáry Manuéla
2017. február 15., 18:46


Ha valaki elfelejtette a Valentin-napot, akkor garantáljuk, hogy a bocsánatkérő borcsomagunkkal a létező összes személyiségtípusú szépséget le tudjuk venni a lábáról. Egy bor, egy masni és már szent is a családi béke.
Bocsánatkérő borcsomag
Ha nem tudjuk, milyen bort szeret kedvesünk, menjünk biztosra és válasszuk a személyiségének legmegfelelőbbet. Ez a későbbiekben még a leánykérésnél is jól jöhet.

1. Hisztérikus

Duzzog, zsörtölődik, a kedvenc szava a "semmi". Ha nem húzod ki neki az asztalnál a széket az a baj, ha virágot kap, felhúzza az orrát, hogy mi ez a kóró?! Állandóan szeretnél neki megfelelni, ami gyakorlatilag képtelenség, nem is értem miért vagy vele, de mindegy ez a te dolgod. Kedvesed imád drámázni, ezért mindennek úgy kell történnie, ahogyan azt ő szeretné, különben napokig nem veszi fel neked a telefont és kezdődik a "semmi" mizéria.
 
Ezt orvosolhatja egy kis pezsgő, hiszen lételeme, hogy a középpontban legyen, ezért éreztessük vele, hogy mennyire fontos nekünk. A repertoár széles, választhatunk illatos habzóbort, vagy klasszikus champagne-t, a helyzettől függően.

2. Szenvedélyes

Vele az élet sosem unalmas, egy igazi férfi csakis egy ilyen nő mellett akarja leélni az életét. Ellenállhatatlan, hiszen ez a nő maga az élet. Fenséges, lenyűgőző, kacag, sír, megéli a pillanatokat. Olyan az ágyban, mint egy vadmacska. Hirtelen ott terem a semmiből, levadász és darabokra szed, aminek te persze minden percét élvezed, hogy is felejthetted el a tegnapot?
 
Ha jól sejtem biztosan összetört néhány tányér, ajándék hiányában, amit most egy tüzes vörösborral pótolhatsz. A mediterrán éghajlat borai közül bátran válogathatsz, legyen az egy szupertoszkán finomság vagy egy Rioja, ezek biztosan tökéletesen passzolnak majd a habitusához!

3. Harmonikus

Na ő az, aki nem néz bele a telefonodba, nem lesz féltékeny ha játszol, olvasol, focizol vagy éppen a barátaiddal, családoddal találkozol. Nem gyakorol nyomást, nem oszt meg a Facebook-on esküvőre utalós posztokat és nem hisztizik ha lájkolod az óvodai csoporttársad profilképét. Dolgozik, vannak barátai, saját programjai, még akár egyedül is szeret lenni. Békében van önmagával és a világgal, persze ő is szereti ha kedveskednek neki. Hát hogy felejthetted el? 
 
Házasításokban gondolkozz, legyen az fehér vagy vörös! A lényeg az egyensúly. A cuvée-k, azaz házasítások esetében az a cél, hogy az előnyös tulajdonságok összeadódjanak, így pedig egy harmonikus, kerek és egyensúlyos eredmény szülessen. Jól eshet egy egri bikavér vagy egy egri csillag!

4. Melankolikus

Egy igazán kedves és gondoskodó nőtipus, aki szeret gondolkodni, elmélkedni. Rengeteget mérlegel, mielőtt dönt, hiszen a tökéletes megoldást keresi. Komolyan veszi az életet, nem szeret a társaság középpontjában lenni, de a jó beszélgetéseket nagyra becsüli. Kifinomult humora van, amit a felszínes emberek nem is értenek. Pontos, precíz, rendszerető. A ruhája, így a te ruhád is mindig ki van vasalva. Hűséges, empatikus társ.
 
Érzelmes, nagyon tud szeretni és legalább annyira kétségbe is tud esni és még a megbocsátás is nehezen megy neki. Ezen csakis egy mókás nevű borral, vagy egy távolabbi, ismeretlen borvidékről érkező tétellel segíthetsz. Lepd meg!
 

Bocsánatkérő borcsomag

5. Érzékeny

Nem összekeverendő a túl érzékennyel! Szelíd, szerény és tartózkodó. Meghatódik minden kis apróságon, de ezt nem feltétlenül mutatja ki. Együttérző, segítőkész, optimista és nyugodt. Biztosan kedveli a művészettel kapcsolatos dolgokat, így egy borra sem úgy tekint, mint egy termékre, hanem miközben kortyolgatja azon is elgondolkodik, hogy éppen milyen lehetett az idő, amikor a poharában levő szőlőt szüretelték.
 
Jelenlétében biztonságban és jól érzed magad, így gyorsan, gyorsan tölts neki egy kis pinot noir-t, mert maga a fajta is érzékeny. Rengeteg figyelmet és törődést igényel, és a nem megfelelő körülmények között barátságtalanná válik. (Te ne légy az!)

5+1 Femme fatale

Lehetsz te a világ legnagyobb analitikusa, sosem fogod tudni megmagyarázni és megérteni, hogy hogyan működik egy ilyen nő. Életteli, energikus, mágikus, titkokzatos, csábító, erotikus, kacér, minden mozdulata felforrósítja a véredet. Minden férfi veszte. Mindig szolgálnak valamilyen meglepetéssel, hiszen csak lassan fedik fel valódi énjüket. A mosolyuk a legnagyobb fegyverük. Minden ismerősünk ismerősének
van olyan ismerőse, akinek van egy femme fatale nőismerőse, de hogy valójában léteznek-e ezek a nők azt biztosan nem tudhatjuk.
 
Leginkább irodalmi és művészeti prototípus, de ha te úgy érzed pont ilyen a csajod és elfeledkeztél róla, akkor mindenképpen a legnemesebb bort, a tokaji aszút kell kortyolgatnia annak, aki az igazi végzet asszonya. Ő mindig vonzó és csábító, de sosem túl „émelyítő”, viszont mindig intenzív és karakteres. Mint a bor! 
Winelovers borok az olvasás mellé