Egyetlen térképen minden boros élményünk

Borászportál
2016. december 25., 14:30


Rengetegféle gasztrotérképet, borászatos térképet, szállásos térképet, dűlőtérképet, fesztiválos térképet, de még teszkós térképet is láttunk már idén. Mi viszont olyat csináltunk, amelyen egy-egy kattintással boldog boros élmények teljes tárháza tárul eléd!
Egyetlen térképen minden boros élményünk
Hogy lehet igazán megismerni egy vidéket? Alaposan be kell járni - sokszor kerülőutakon keresztül - meg kell kóstolni a helyi levegőt, ételeket és italokat, és ami még fontosabb: meg kell hallgatni az ott élőket.
 
 
Erről szól a Kerülőutak projekt, a Borászportál és a Vinoport.hu közös túrasorozata, amely során a bor- és a gasztronómia értő rajongói kelnek útra újra és újra. Arra járunk, amerre szívesen látnak minket, szőlőtől a borospincéken át az autentikus éttermekig és hangulatos szállodákig haladunk, aztán mindent elmesélünk a két bormagazin közös oldalán. Legvégül feltűzünk egy újabb pontot közös térképünkre. 
 
Te biztosan nem maradtál le egyik élményünkről sem idén? Tokaj, Eger, Szekszárd, Villány, Balaton.... csekkold térképünket és merülj el cikkeinkben!
 
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé