Karácsonyi visszaszámlálás - élmények és bor csomagok ajándékba!

Borászportál
2013. december 18., 15:20


Ajándékutalvány - Szeretjük a Karácsonyt, s az azt megelőző heteket is, hiszen az Advent - a készülődés, a várakozás időszaka - a gyermeki részünket juttatja eszünkbe, amikor még számoltuk, mennyit kell még aludni a „Jézuskáig”.
Karácsonyi visszaszámlálás - élmények és bor csomagok ajándékba!
 
Felnőtten már persze nem olyan könnyű... Miközben „nyomjuk az év vége gombot”, tervezzük, hogy mi kerüljön majd otthon az asztalra, keressük az ötleteket, s a legszebb ajándékot azoknak, akik szívünknek kedvesek, s át is szeretnénk élni a karácsony valódi értékeit, a szeretetet és az egymásra való odafigyelést. Hogy maradjon is minderre energiánk, „okosan” kell (és lehet is!) készülni a Karácsonyra, kihagyni a tülekedést, a nagy hűhót, a tervekről listát, „menetrendet” vezetni – és mindenek előtt, mindezt időben kezdeni! Mi erre már október elején felhívtuk a figyelmet, s ajándékcsomagjaink azóta is fogynak is szépen, hogy a fa alatt megörvendeztessenek valakit.

Emellett most még egy ajándék ötlet jutott eszünkbe:

Karácsonyi visszaszámlálás - élmények és bor csomagok ajándékba!


Ajándék utalványt mi szoktuk ajándékozni, vagy nyereményként felajánlani – de itt a lehetőség, hogy Ön is kóstoló élményt ajándékozzon! A kétféle BOR-ELMÉNY pincészetünknél - négy és nyolc boros kóstoló finom falatokkal és pincesétával - tartalmas közös (!) kikapcsolódást és meghitt pillanatokat teremthet.
 
A Vylyan birtok elrejtőzve a világ zajától, varázslatos környezetben található. Nem túlzás, van itt a Fekete-hegyen valami, ami mindenkit lenyűgöz, még bennünket is nap mint nap. A helynek kétségkívül varázsa van, melyet minden évszakban tovább színezünk új borokkal, ízekkel, hangulatokkal, felejthetetlen programokkal.

Ha szívesen belemerülne a borok világába, vagy „csak” kikapcsolódásra vágyik, várjuk szeretettel egész évben! - Egyedi arcú borokkal és finom falatokkal, vezetett pincelátogatással, a szőlőlankák egyedülálló látványával, mediterrán hangulatú terasszal, egyedi rendezvényekkel, túralehetőségekkel, Művészi Hordó kiállítással.

  • 4 boros
Pincelátogatás, borkóstoló 4 borral és sajttállal, 2 főre = 6.000 Ft
  • 8 boros
Pincelátogatás, borkóstoló 8 borral (+ meglepetés) és vegyes hidegtállal, 2 főre = 12.000 Ft

Keresse kollégáinkat és küldjük névre szóló nyomtatott utalványát, az utolsó pillanatosoknak természetesen elektronikusan is.
Az élmény beváltásával sietni nem kell, felhasználható egész évben!

Reméljük, sikerült az utalvánnyal és a meglepetés borcsomagokkal ötlet adnunk. S ne felejtse, a karácsonyfa alá mi is minden csomaghoz ajándékot tettünk!

Ajándékcsomagok kicsomagolása itt: Karácsonyi ajánlat 2013
Ajándékcsomagok megrendelése www.vylyan.hu/vasarlas; Értékesítők

ÉLMÉNY Utalvány rendelés:
Gönczöl Gábor - 06 30/376-0885; Jójárt Gergő – 06 30/458-10-97, vendeglatas@vylyan.hu
VYLYAN Szőlőbirtok és Pincészet, 7800 Kisharsány, Fekete-hegy
www.vylyan.hu
Winelovers borok az olvasás mellé