KávéBár Bazár - kortyolj bele az italvilágba két koktél áráért!

Borászportál
2013. december 17., 09:00


Programajánló -  Február 22-23.-án immár ötödik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárszakma meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén is a belvárosi, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont.
KávéBár Bazár - kortyolj bele az italvilágba két koktél áráért!
 
KávéBár Bazár - kortyolj bele az italvilágba két koktél áráért!


Az évről évre fejlődő kiállítás és show nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot és programot kínál. Idén a baristák versenyei mellett a Magyar Sommelier Bajnokság, valamint a Magyar Koktél és Flair Bajnokság is a kétnapos rendezvény keretében szerveződik.

Néhány éve még kevesen tudták, valójában mivel foglalkozik egy barista vagy egy sommelier, és a mixerek is inkább hangulatfelelősök voltak a pult mögött, mintsem az ízkísérletezés mesterei. Mára mindez változóban van, a kávézók, bárok, borbárok szakembereinek feladata legalább annyira összetett és izgalmas, mint egy kreatív séfé. A február 22-23-i KávéBár Bazár rendezvény látogatói bepillantást nyerhetnek az italszakma fortélyaiba, kiderül, mit keres az indukciós lap és a fűszerarzenál a pulton, s a kortyolgatni valók mellett ínyenc kísérőfalatokból sem lesz hiány.

A vendégeket számos kiállítói stand várja, a belépőjegy pedig korlátlan kávékóstolást biztosít, valamint párlatok, koktélok és borok kóstolását, és persze a programokon való részvételt is.

A jegyek online elővételes értékesítése megkezdődött, a kétnapos jegy, illetve a napi párosjegy kedvezményes ára 5000 forint, a napi belépő 3000 forintba kerül. Akár karácsonyi ajándéknak is érdemes belépőt venni, további információkkal és jegyértékesítéssel kapcsolatban pedig a www.kavebar.hu oldalon olvashatnak bővebben.
 
Winelovers borok az olvasás mellé