Még mindig menő és gazdaságos online tanulni a borról

Borászportál
2020. május 20., 07:08


Fedezd fel a virtuális borkóstolás világát, tanulj otthon egyetlen laptop segítségével! Tanácsot is adunk, hogyan tedd!
Még mindig menő és gazdaságos online tanulni a borról
Nincs időd utazni, vagy egyszerűen csak pénzt spórolnál? A Borkollégium Bevezetés a borkóstolásba online kurzusának köszönhetően otthonod kényelméből, egyszerűen és könnyedén ismerkedhetsz a borok izgalmas világával. Ebből a tanfolyamból ez lesz a debütáló alkalom, az online oktatás terén viszont a Borkollégium már bizonyított, erről maguk a hallgatók nyilatkoztak elismerően.
 

 
Május 30-án nem lesz másra szükséged, mint egy laptopra vagy okostelefonra, illetve jó internetelérésre, és már kezdődhet is az online tanulás. Sőt, az élményt most megoszthatod családoddal vagy barátaiddal is: üljetek közösen a képernyő elé és tanuljátok meg együtt a borkóstolás rejtelmeit egyetlen tanfolyam áráért.
 
A tanfolyamot elvégezheted a 8 tételes borsor házhoz rendelésével, de ha magad szeretnéd beszerezni a borokat, vagy kóstolás nélkül tanulnál, a tételek megvásárlása nélkül is részt vehetsz a kurzuson.
 
A Bevezetés a borkóstolásba online képzése kiváló lehetőséget ad a borokkal most ismerkedő hallgatók számára egy könnyed, jól befogadható ismeretszerzésre, ami során betekintést nyernek a borkészítés fő lépéseibe, a helyes kóstolás menetébe, és megismerkednek a főbb szőlőfajtákkal és borstílusokkal is 8 tétel kóstolása mentén.
 
Hogyan működik az online képzés
  • Az oktatók a zoom alkalmazás segítségével egy virtuális tantermet hoznak létre.
  • A jelentkezők a kurzus előtti napokban kapnak e-mailben egy linket
  • A kurzust videóra is rögzítik és 14 napig elérhető lesz a tanfolyam után is a résztvevők számára.
 
Bevezetés a borkóstolásba – Online kurzus, 8 tételes BORSORRAL opció
  • Ára: 34.900 Ft
  • Tartalmazza a 8 palack bort
  • Ingyenes házhozszállítás
  • Ajándékok összesen 7.500 Ft értékben (2.490 Ft értékben Bevezetés a borkóstolásba jegyzet, 1.500 Ft értékben 1 db Winelovers logózott borospohár, 500 Ft értékben 1 db dropstop, 3.000 Ft-os Borkollégium tantermi tanfolyam kupon)
  • További ajándékok, információk a kurzushoz (oktatási segédanyagok, ötletek és tanácsok a kurzus során felbontásra kerülő borok tárolásához, bor-étel párosítási ötletek és 8 db konkrét recept a kurzus során felbontásra kerülő borok elfogyasztásához)