A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
A 13. lépés egy fenntartható borágazat megteremtése felé
Összművészeti immerzív tárlat magyar borokkal a Cité du Vin "Via Sensoria" kiállításán
“Nem közvetlenül a borokról akarok beszélni, hanem arról az ideáról, amiből létrejöttek”
Miért menő, ha értesz a borokhoz? – akár egy randin is megmentheti a helyzetet
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló