Most ajándékokkal és ingyen postázással jegyezheted elő a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazint

Borászportál
2020. június 13., 15:44


Jegyezd elő a magazint és olvasd már egy héttel a hivatalos megjelenés előtt! Ha kóstolóval kombinált jegyet veszel, további nagy meglepetés vár rád.
Most ajándékokkal és ingyen postázással jegyezheted elő a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazint
Címlapfotó: Szmodits Balázs
 
2020. szeptember 17-én kerül az újságárusokhoz a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazin legújabb száma. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy évről-évre hozzájáruljon a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztókat pedig segítse abban, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat az igazodási pontokat, amelyek borválasztásukat meghatározzák. Ennek szellemében a legrangosabb hazai és nemzetközi borversenyeken jó helyezést elért magyar borok közül mutatja be a szakmai zsűri által kiválasztott 100 legjobbat.
 

 
Bár középpontjában a száz legkiválóbbnak ítélt bor listája és részletes leírása áll, a magazin további, hazánkban kiemelt figyelmet érdemlő kategória legjobbjait is bemutatja annak érdekében, hogy az olvasók a lehető legteljesebb képet kapják a magyar borokról. A toplistákon kívül izgalmas és friss anyagokkal jelenik meg jelenik meg.
 

És hogy miért érdemes már most előjegyezned?
 
Az elsők között lehetsz, akik kezükbe vehetik a listát, átböngészhetik és akár azon nyomban betárazhatnak a személyes kedvenc tételekből. A magazin hivatalos megjelenése 2020.09.17., de az előjegyzők számára már 2020.09.10-11. postázzuk!
 
És van további 3 ok is, amiért már most érdemes megrendelned a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazint:
  • Ajándékba adunk 1 db Winelovers Dropstop-ot 500 Ft értékben és egy Winelovers Webshop ingyenes házhozszállítás kupont.
  • Az előfizetők között 3 darab 6 palackos borcsomagot sorsolunk ki a tesztbe bekerült borokból.
  • A postázás is INGYENES!