A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A tél dönthet a magyar bor jövőjéről?
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Megszólítja az embereket: legyen akár ünnep vagy egy egyszerű hétköznap - Mi a pezsgő sikerének titka?
Kilépés a komfortzónából: organikus és bio borok hétvégéje Kismartonban
“Ki van kényszerítve, hogy összeszedjük a gondolatainkat, és lényegre törően, 12 percben bemutassuk a borainkat”
Saját pezsgőnk születése Tállyán – a Tokaj Art Wine Pezsgőszeánszon jártunk
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
Corinthia Hotel Budapest, Budapest
Borfesztivál