Sherry hotel, kolna és egy fantasztikus borászhölgy

Borászportál
2020. szeptember 01., 07:52


Augusztus hónap legolvasottabb Borászportál cikkei még egyértelműen a nyárról szóltak. 
Sherry hotel, kolna és egy fantasztikus borászhölgy
Címlapkép: Rajnai Attila
 
A nyár méltó lezárásaként 7 kihagyhatatlan boros ajánlatot válogattunk össze, közte olyanokat is, amivel már az esetleges vénasszonyok nyarára vagy az őszre is felkészülhetünk.


 
Portrét készítettünk a hajós-bajai Koch Pálmáról. A borászhölgy még csak 24 éves, de már 3 kontinens borászataiban dolgozott, nem rég bemutatta első saját borát és határozott tervei vannak a jövőt illetően is.

Lélegzetelállító fotók érkeztek a Hotel Bodega Tio Pepéről, a világ legelső sherry hoteljéről, ami júliusban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Sokan olvasatátok a kolnák történetéről szóló írást, ami a ménesi borvidék fénykorába repíti vissza az érdeklődőt. A cikk a Borászportál és Vinoport 2020-as cikkíróversenyének egyik győztese, szerzője Nagy-Székely Bátor.

A karantén utáni első Winelovers rendezvényre, a River Nightra megtelt a kóstolónak otthont adó hajó. A borrajongók érezhetően ki voltak éhezve már egy rendezvényre. A beszámoló is nagy kattintásszámot ért el, ami szintén nem csoda, hiszen különösen érdekes volt meghallgatni, hogyan vészelték át a pincészetek a kényszerszünetet.
 
Winelovers borok az olvasás mellé