Summer Party júliusban: nem kérdés, hogy ott kell lenned!


2021. június 22., 12:02
Címkék:


A Winelovers Summer Party idén a megszokott környezetben, a Kopaszi-gáton de új helyszínen, a Café Ponyvaregényben várja július 8-án a borkedvelőket. Üde, hűsítő és lelkesítő borok, jófej borászok, festői környezet, Duna-part, ínycsiklandozó grill ételek és szuper hangulat – ez kell a munka utáni lazításhoz.
Summer Party júliusban: nem kérdés, hogy ott kell lenned!
A belépőjegy június 25-ig 12 990 Ft helyett csak 9900 Ft, startolj rá! Az ár tartalmazza a korlátlan borkóstolást, 2000 Ft értékű vacsorafalatokat és a vízfogyasztást.
 
Az év legnyáribb Winelovers partiján 10 kiállító közel 80 bora közül válogathatsz.
 
Summer Party júliusban: nem kérdés, hogy ott kell lenned!
Fotó: Gellér Anna
 
Kiállító borászatok
 
Hilltop Borászat - Neszmély
A Hilltop a neszmélyi borvidék büszkesége, harminc év alatt vált az ország egyik legnagyobb és legszebb borbirtokává, amelyben nagy szerepe volt főborászának, Kamocsay Ákosnak. A Kopaszin új arculattal várnak a könnyed, frissítő Hilltop borok, de megkóstolhatod Kamocsay Ákos prémium tételeit is.
 
Jammertal Borbirtok - Villány
A villányi borvidék szerencsés adottságai között készíti borait a Jammertal pincészet. A hétköznapok kedves boraitól a játékos kísérletezésen keresztül a monumentális nagy vörösökig megtalálhatod a hozzád leginkább illő tételt.
 
Varsányi Pincészet - Eger
Az egri pincészet igazi partiborokkal vár a parton. De megízlelheted bikavér válogatásaikat és Grand Selection tételeiket is.
 
Belward Pincészet - Pécs
Nagy szortimenttel érkezik a pécsi pincészet. A Classic borcsalád klasszikus fajtákkal vár, a Campus borcsaládot fiatal borászok fiataloknak alkották, a gyöngyözők pedig frissességükkel csábítanak majd.
 
Feind pincészet - Balatonfüred-Csopak
Nem hiányozhat a Balaton északi partjáról érkező Feind pincészet sem. Az elképesztő választékkal, csodás tételekkel rendelkező pincészet borai laza hangulatot ígérnek.
 
Varga Pincészet - Badacsony
Széles borválasztékkal érkezik a Varga pincészet. Érkezzenek a balatoni, az egri vagy a tokaji borvidékről, a könnyű, friss, gyümölcsös és a testesebb, érlelt vargaborok egyaránt népszerűek a vásárlók körében, te se hagyd ki őket.
 
HedoNick Pince - Badacsony
A fiatal, mindössze három éve működő pincészet tulajdonosa Badacsonyban, a csodálatos Sabar-hegyen vágott bele a borkészítésbe. A 4 hektáron gazdálkodó pincészet borait minden borkedvelőnek érdemes felfedezni.
 
Kovács Nimród-  Eger
Kovács Nimród idén kifejezetten fiatalok számára készülő borral jelent meg. A friss, gyümölcsös ízvilágú chardonnay reduktív technológiával készült, míg a merlot önálló fajtaborként kel életre egy könnyed vörösbor formájában. Nem érdemes elmenni mellettük!
 
Thummerer Pincészet - Eger
A pincészet borai mérföldkőnek számítottak az egri borvidék életében. A már jól ismert, és az egészen új boraikat is megmutatják majd a Kopaszin.
 
Koch Borászat - Hajós-bajai borvidék
A Koch borokon keresztül a Hajós-bajai borvidék terroir-ját ismerheted meg. Két éve az Év bortermelője díjat elnyert Koch Csaba borait tüzetesebben is meg kell ismerned!
 
Nem érdemes tovább várni a jegyvásárlással. Hiszen olyan sokat vártunk arra, hogy újra együtt lehessünk és koccinthassunk!
 
Winelovers borok az olvasás mellé