Szavazás: Ki kapja Az Év Bortermelője Magyaroroszágon díjat?

Borászportál
2014. november 12., 20:27


A Magyar Bor Akadémia idén 24. alkalommal adja át az Év Bortermelője díjat. Öten vannak versenyben a címért, arról, ki nyeri el az elismerést, az akadémia tagjai szavaznak majd. A hivatalos szavazással párhuzamosan lapunk is megkérdezi olvasóit.
Szavazás: Ki kapja Az Év Bortermelője Magyaroroszágon díjat?
 
A Magyar Bor Akadémia szavazásának végeredménye december 5-én derül ki a Budavári Fortuna Étteremben tartandó sajtótájékoztatón. Az eseményről természetesen lapunk is tudósít majd, és a saját szavazásunk eredményét a hivatalos győztes kihirdetése után hozzuk nyilvánosságra.
Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy mindenképp olvassák el szavazás előtt a Magyar Bor Akadémia szabályzatát az Év Bortermelőjével kapcsolatban!
A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a díjazott bortermelő több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményéért, borainak állandó kiváló minőségéért, azok hazai és külföldi sikereiért adományozható - írja a szabályzat. Az állandó kiváló minőségen kívül pedig számítanak a borversenyen elért eredmények, a marketing, a külcsín és a belbecs, a szerethetőség, a borászat iránt keltetett szimpátia és nem utolsó sorban a borász személye.
 
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé