Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Michelin-csillagot kaptak a magyar borok

Michelin-csillagot kaptak a magyar borok2019. március 27-én a világ legnagyobb gasztronómiai elismeréseként megkapta első Michelin-csillagát a Hlatky-Schlichter Hubert tulajdonos és Veres István séf vezette Babel Budapest.

A Costes lett az év étterme

A Costes lett az év éttermeA Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat, 2016-os teljesítménye alapján a hétfő este rendezett díjátadó gálán Budapesten. A fővárosi étterem harmadik alkalommal érdemelte ki az elismerést.

Hitben, harmóniában Egerszalókon

Hitben, harmóniában EgerszalókonA nagy ünnepi készülődés ideje alatt is szükségünk van a kikapcsolódásra, de ha ez a szellemünket is táplálja és segít ráhangolódni a karácsony igazi voltára, akkor szinte kötelező program. Ilyen várakozásokkal indultunk el a St. Andrea évzáró Fine Dining borvacsorájára.

Világbajnoki címre hajt a magyar szakács válogatott

Világbajnoki címre hajt a magyar szakács válogatottA Culinary World Cup elnevezésű gasztronómiai világbajnokság négyévente kerül megrendezésre Luxemburgban, ahol közel 50 nemzet, több mint 1600 versenyzője mutatja be tudását, köztük hazánk nemzeti csapata.

Díszes köszöntésben részesült a világ egyik legjobbjának számító magyar víz

Díszes köszöntésben részesült a világ egyik legjobbjának számító magyar vízÖsszegyűltek a magyar gasztronómia csillagai a Festetics Palotában, hogy megünnepeljék Magyarország jelenleg legelismertebb palackozott ivóvizének, a Szigetközi Friss Víznek nemzetközi sikerét.

Hagyomány és megújulás Budakeszin - beszélgetés a Budai Gesztenyés Étterem séfjével

Hagyomány és megújulás Budakeszin - beszélgetés a Budai Gesztenyés Étterem séfjévelA Budai Gesztenyés története igazi, régi história. Budakeszi első családi nagyvendéglője 1902-ben nyitotta meg kapuit és itt azóta is minden a vendégekről szól. A hatalmas gesztenyefák által körülölelt étterem jelenlegi tulajdonosai nap mint nap azon munkálkodnak, hogy a tradíciók megtartása mellett helyet kapjon a modern gasztronómia és a szezonalitásnak megfelelő, kiváló minőségű ételek kerüljenek az asztalokra. A Gesztenyés séfjével, Parcsetich Ernővel beszélgettünk.

Francia sztárséfek etetnek a Gourmet Fesztiválon

Francia sztárséfek etetnek a Gourmet FesztiválonSzombaton francia séfek várják a Gourmet Fesztivál Gasztroszínpadán az érdeklődőket! Ez ételeket pedig természetesen nem csak nézni, kóstolni is lehet majd!

Vége van a magyar gasztroforradalomnak

Vége van a magyar gasztroforradalomnakAz oly sokat emlegetett gasztroforradalom véget ért, ami most folyik, az már egy következő szakasz - mondta Széll Tamás, a Michelin csillagos Onyx Étterem séfje.

Séf a Budakeszi Rathauskellerből

Séf a Budakeszi RathauskellerbőlInterjú - Elek Balázs már korán, gyerekként elkezdett érdeklődni a szakácsmesterség iránt, és saját bevallása szerint a legjobb helyre került huszonkét évesen, tanuló éveiben: a Kempinskibe, Szendi Árpád keze alá. Még mindig szemtelenül fiatal, hisz' jelenleg is csak huszonöt éves, de már egy gourmet konyhát vezethet budakeszin. Balázs a gasztronómia és a főzés iránti szenvedélyén talán csak az Argentin futballválogatottért való rajongása tud egy-egy rövidke időre felülkerekedni.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
03. 10. - 03. 11.

Ausztria mesterkurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
07. 27.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
09. 16.

Winelovers 100 Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
11. 25.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
07. 07. - 07. 09.

Winelovers Wine Awards 2023

Continental Hotel Budapest ****superoir, BudapestContinental Hotel Budapest ****superoir, Budapest
BorversenyBorverseny
06. 01.

Winelovers Summer OPENING Party

Corso Restaurant & Bar, BudapestCorso Restaurant & Bar, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
04. 01.

Winelovers Grand

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
02. 14.

Valentin napi vacsora a Vylyan birtokon

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet - Kisharsány, KisharsányVylyan Szőlőbirtok és Pincészet - Kisharsány, Kisharsány
BorvacsoraBorvacsora
Fröccs
január 06.
Jelentkezz key-account munkatársnak a Winelovers-hez!
Jelentkezz key-account munkatársnak a Winelovers-hez!
december 09.
A 2022. Év Bortermelője díj nyertese: Figula Mihály
A 2022. Év Bortermelője díj nyertese: Figula Mihály
november 02.
Új vezető a Pajzos Tokaj élén
Új vezető a Pajzos Tokaj élén
november 02.
November 15-ig pályázhatsz a Jövő Borásza Ösztöndíj Programra
November 15-ig pályázhatsz a Jövő Borásza Ösztöndíj Programra
október 26.
A Somlói Borrend és a Pápai Borklub a Winelovers 100 díjnyertes fehérborait mutatja be
A Somlói Borrend és a Pápai Borklub a Winelovers 100 díjnyertes fehérborait mutatja be
október 19.
Franc&Franc 2022: két napig Villány a cabernet franc világvárosa
Franc&Franc 2022: két napig Villány a cabernet franc világvárosa
október 05.
Makovej Giraldo Sebastian sommelier képviseli Magyarországot Szerbiában
Makovej Giraldo Sebastian sommelier képviseli Magyarországot Szerbiában
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás