Borbarátok estje a Giardino Étteremben

Borászportál
2012. szeptember 03., 11:06


Különleges élményben lehet része a magyar konyháért lelkesedő ínyenceknek a Kempinski Hotel Corvinusban. A kedd esténként megrendezett Borbarátok estje egy-egy kiváló hazai borpince választéka köré szerveződik, amit maga a borász mutat be. Ebben azonban nem merül ki a választék, ugyanis a borász kedvenc főfogásaiból áll össze az est menüje is.
Borbarátok estje a Giardino Étteremben
 
Nemcsak a borok és a menü jelent első osztályú kulináris élményt, hanem a hidegbüfé is, melyet Roland Holzer, a hotel főszakácsa nagy gonddal állít össze válogatott helyi alapanyagokból. A gazdag választékban megtalálható a magyar gasztronómia színe-java: a legkülönfélébb módon elkészített libamáj, különleges kézműves sajtok, kőrözött, ínycsiklandó sonkák, kolbászok és friss pékáruk.

Tobzódhat hát az ízekben és textúrákban a magyar konyhát kedvelő vagy azzal épp ismerkedő látogató. A főszakács azokra is gondolt, akik tartózkodnak a húsevéstől, ugyanis a büfében és a menüben kitűnő vegetáriánus fogások is helyet kaptak.
 
Természetesen a magyar cukrászművészet klasszikusai sem maradhatnak ki a kínálatból. Az ételsor lezárásaként a legfinomabb magyar desszertek közül válogathatnak a vendégek a büfében: megkóstolhatják például a somlói galuskát, a Rigó Jancsit, vagy élvezhetik a rétesek változatos ízeit.

Akik különösen megkedvelték valamelyik bort, és szívesen kortyolgatnák a Borbarátok estje után is, a következő keddig még megtehetik a Giardino Étteremben.

Borbarátok estje minden kedden 19 órától.
Giardino Étterem, Kempinski Hotel Corvinus Budapest, 1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8.
Winelovers borok az olvasás mellé