5 érv, hogy VIP-jegyet vegyél a megújult Winelovers River Night kóstolóra

Borászportál
2020. július 08., 10:44


Budapest legkomolyabb rendezvényhajója, korlátlan borkóstoló, extra hosszú menetidő. Július 30-án ismét felhúzza a horgonyt a Winelovers borhajó, ahol a VIP-vendégeknek hajós borkóstolókon eddig soha nem látott luxus kényeztetésben lesz részük.
5 érv, hogy VIP-jegyet vegyél a megújult Winelovers River Night kóstolóra
Fotók: Borbás Viktória
 
A Winelovers River Night tényleg az a borkóstoló, ahonnan nem lehet csak úgy hazamenni. És nem csak azért, mert meg kell várni, hogy az extra hosszú dunai sétahajózás után kikössön Budapest egyik legexkluzívabb rendezvényhajója, hanem azért is, mert ha ki is kötött, az embernek egyáltalán nem lesz kedve újra a szárazföldre lépni és visszazökkenni a hétköznapokba.
 

Már nem kell sokáig várni, hogy újra átélhessük ezt az élményt! Mintegy tucatnyi pincészettel és négy, korábban az Év bortermelőjének választott borász boraival a fedélzeten július 30-án újra felszedi a horgonyt a tavaly nagy sikert aratott Winelovers borhajó. A Vigadó téri beszállást követően a vendégek a vízről csodálhatják meg Budapest esti fényeit a Margitsziget és a MÜPA között, kedvenc italukkal a poharunkban.
 
5 érv, hogy VIP-jegyet vegyél a megújult Winelovers River Night kóstolóra
 
Idén, ha lehet, a szervezők még eggyel feljebb tekerik az élményfaktort a különleges VIP-jegy bevezetésével, amihez exkluzív szolgáltatások egész sora jár:
  • VIP-kényeztetés az egész hajóút alatt
  • a VIP-vendégek a kizárólag számukra fenntartott kényelmes éttermi asztaloknál ülve élvezhetik a hajóutat
  • ugyanezen asztaloknál fogyaszthatják el a csak nekik felszolgált 3 fogásos vacsorát (az ínyencségek listájának összeállításakor a szervezők természetesen gondoltak a húsmentes és gluténmentes étrendet követőkre is, a választható ételkínálat itt érhető el)
  • csak a VIP-térben kerülnek felszolgálásra a somlói Kreinbacher pincészet pezsgői
  • plusz egy meglepetés kiállító, akinek a személyét egyelőre még titok fedi.
 
A jegyek ráadásul a július 17-ig tartó Early bird időszakban kedvezményesen vásárolhatók meg az esemény oldalán.

5 érv, hogy VIP-jegyet vegyél a megújult Winelovers River Night kóstolóra