A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Budai vörös: a száznegyven évvel ezelőtt oly népszerű házasítás is kóstolható lesz a Ménesi Borbárban
Ne hagyd ki az ingyenes regisztrációs lehetőséget a WineFolly.com-on! Elindult a Magyarország Régiókalauz
Rántott hús pezsgőhöz? – klasszikusok és meghökkentő párosítások
Ha nem ízlik a narancsbor, valószínűleg rosszul ittad eddig - Próbáld ki így!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló