Ma már telt ház lesz a Budavári Borfesztiválon - Online tudósítás

Borászportál
2013. szeptember 13., 13:16


Percről percre - A Borfesztivál első két napja viszonylag családias volt, péntekre azonban már telt házat remélnek a szervezők, pláne, hogy többnyire jó idő lesz ma, legfeljebb csak este fog szemerkélni egy kis eső. A mai nap - akár a tegnapi - a folk jegyében fog telni, már ami a nagy színpad programját illeti. Mi többnyire ma is a borok erdejében igyekszünk majd egy kis ösvényt hasítani olvasóink számára. Tudósítónk már a helyszínen van, tartsanak velünk ma is!
Ma már telt ház lesz a Budavári Borfesztiválon - Online tudósítás
 
Ma már telt ház lesz a Budavári Borfesztiválon - Online tudósítás
 
A mai nap – a tegnapihoz hasonlóan – a folk jegyében fog telni, ennek megfelelően a Savoyai teraszon felállított Port.hu színpadon 16:00-kor a Tárkány Művek, 18:00-kor a Holdviola lép fel, 20:30-tól pedig a Tolcsvay Lászlóval (Söndörgő Együttes) kiegészült Vujicsics együttes fog a húrok közé csapni. Bővebben >>>itt.
Eközben az Oroszlános udvarban a fiatal tehetségeké lesz a főszerep, a Talentométer színpadán ugyanis az Ed Is On (19:00-tól) valamint a Run Over Dogs (21:00-tól) fog pengetni. Mindkettő remeknek ígérkezik, ha tehetik, hallgassanak majd bele! Bővebben >>>itt.
A Jazz napja holnap lesz, ahogy a gyerekprogramok is csak szombattól startolnak. Bővebben >>>itt és >>>itt.
Van még olyan, hogy Nemzetek Sajtversenye (26-os stand), ami tulajdonképpen egy online szavazásos történet, de itt a Budavári Borfesztiválon csak a SZEGA Foods bizniszéről szól az egész. Ettől függetlenül persze lehetnek jók a sajtok, amiket ott kapni. Ma mi is megkóstoljuk, hogy alaposabb véleményt tudjunk közre adni. Bővebben >>>itt.
Mondanánk, hogy amennyiben tehetik, keressék fel a 127-es, 128-as standot, de kollégánk, Bognár Attila szerint csalódás érheti az embert, lévén, hogy egy magyar cég, a Heinemann Kft. hozta el csupán portfóliójából portugál tételeit, s a bódéban álló hölgyek (borászt itt ne keressünk) még papírról sem tudnak segíteni az embernek. A portugál kaják viszont lehet, hogy jók, ma ezt is igyekszünk alaposabban kielemezni. Bővebben >>>itt.
Ami pedig a borokat illeti, tudósítóink igyekeznek minél többet kóstolni, s tapasztalataikat Facebook poszt formájában megosztani Önökkel. Tartsanak hát velünk, esetleg látogassanak el a Borászportál-Vinoport árkádsorra (27-es, 28-as stand), ahol ingyenes kóstolókon és nyereményjátékokban vehetnek részt, de arra is van lehetőségük, hogy csak megpihenjenek babzsákjainkon, foteljeinkben, műfüvünkön.     >>> Követni akarom a tudósítást!<<<
 
Winelovers borok az olvasás mellé