A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Tippek a tökéletes felszolgálási hőmérséklethez - Ezen a hőfokon hozza legjobb formáját a kedvenc borod!
Így írj borkóstolási jegyzetet!
Hogyan lesz egy jó borból még jobb élmény? Úgy, ha értjük is, mi van a poharunkban!
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló