Nézd meg a térképen, mennyire van közel hozzád a 100 legjobb magyar bor!

Borászportál
2018. szeptember 28., 09:37


Egy jópofa netes térkép segítségével most két klikkeléssel kiderítheted, merer keresd a kincset.
Nézd meg a térképen, mennyire van közel hozzád a 100 legjobb magyar bor!
Már a Google térképen is megtalálhatod azokat a pontokat, ahol meg tudod vásárolni a Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor kiadványt. Nincs más dolgod, mint az alábbi térképen a lakóhelyedre ránagyítani és ott rábökni az egyik felugró közeli kis kék tűre. Ekkor megjelenik rögtön a bolt típusa (Shell, Tesco, Relay, stb.) és pontos címe. Próbáld ki!
 

 
Dönthetsz azonban úgyis, hogy a Borkollégium irodájában személyesen vásárolod meg a példányodat. Ebben az esetben a készlet erejéig a magazin kiadójának vendége vagy egy üveg borra az újság mellé.

Addig is kedvcsinálónak mutatjuk a címlapot, illetve egy izgalmas ízelítőt a tartalomból: Natasha Hughes Master of Wine osztja meg gondolatait a magyar borokkal kapcsolatban.
 
 
A szeptember 22-én megjelent Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor magazin a toplistákon kívül izgalmas és friss, a magyar bor jelenét és jövőjét mérlegelő tartalommal jelent meg. A zsűri elnökének felkért brit Caroline Gilby Master of Wine mellett a zsűritagok is megosztják a kóstolón szerzett tapasztalataikat. A magyar borok nemzetközi potenciálját egy másik Master of Wine segítségével elemzik. A magazin a borgasztronómia és a borkultúra fejlődését, a bormarketing, a címketervezés és a borversenyek témakörét is alaposan körüljárja. A Neszmélyi borvidék pedig 24 oldalas önálló mellékletben mutatkozik be. A Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazin megvásárolható a Winelovers Webshopban, az újságárusoknál és a Libri könyvesbolt hálózat üzleteiben.
Winelovers borok az olvasás mellé