Pezsgőkoktélokkal is készül az első olasz pezsgőház

Borászportál
2017. szeptember 05., 08:05


Idén harmadik alkalommal vesz részt a Gancia Pezsgőház az év legnagyobb és legprominensebb borfesztiválján és az eddigi évhez hasonlóan most is meglepetéssel készül.
Pezsgőkoktélokkal is készül az első olasz pezsgőház
Az első olasz pezsgőház idén is szeretettel várja vendégeit a Budavári Borfesztiválon, szeptember 7-10. között. A Gancia Pezsgőháznál az érdeklődők megkóstolhatják az egyedi Prosecco Leggero-t, mely az extra alacsony cukortartalmának köszönthetően még az fogyasztók alakjára is vigyáz. Azok számára, akik egy kis változatosságra vágynak a borkínálat mellett, a Gancia Spritz Bár nyújt elmaradhatatlan élményt különleges pezsgőkoktéljaival.
 

 
Az 1850-ben alapított Gancia Pincészet Olaszországban, Canelliben található, melyet az UNESCO a világörökség részévé nyilvánított. Az évtizedeken át folytatott kitartó munkának köszönhetően a Gancia széles termékválasztékából mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Alaptermékei közé tartozik a nyárias, frissítő Prosecco, a mézédes Asti, a száraz Brut és a tavaszias Rosé. Mellettük, idén először mutatkozik be a Prosecco új változata, a rendkívül alacsony cukortartalommal bíró Leggero, mely biztosan a diétázók kedvence lesz.
 
Pezsgőkoktélokkal is készül az első olasz pezsgőház

A három féle pinot szőlőből érlelt Pinot di Pinot Rosé és Brut páratlan és komplex ízével varázsolja el az egyedülálló pezsgők kedvelőit.
Természetesen a champagne rajongók számára is kínál a Gancia többféle terméket. A klasszikus, hagyományos eljárással készült, több hónapon át érlelt Metodo Classico család igazi kuriózum a pezsgők között, tagja a 18 hónapos Rosé és Brut, a 24 hónapos Asti és a 60 hónapos Brut.
A pezsgőkön túl a Gancia Pezsgőház a koktélok szerelemeseire is gondolt és sok szeretettel várja őket a stand mellett kialakított Gancia Spritz Bárnál! Az itallapon így először a pezsgők mellet megjelennek az alábbi koktélok:
 
GANCIA HUGO
Prosecco, bodzaszirup és menta kiegyensúlyozott elegye, melyet egy kis szódával felhúzva igazán üdítő nyári koktélt kapunk
 
KIR ROYAL
Elegáns és feltűnő: ezek a jellemzők illetik a Kir Royal koktélt, mely mindössze Prosecco egy kis fekete ribizli likőrrel megbolondítva

LIMONCELLO SPRITZ
Mi sem frissítőbb, mint a Prosecco egy kis Limoncelloval és tonikkal összekeverve? Próbáld ki te is!
 
AMERICANO SPRITZ
Kesernyés aromáival az Americano Spritz egy rendkívül különleges koktél, a különleges ízek kedvelőinek.
Winelovers borok az olvasás mellé