Szép emlékei vannak 2014-ről a Fekete Borpincének

(X)
2015. január 12., 14:59


A szekszárdi borvidéken működő Fekete Borpince számára 2014 eseménydús és sikerekben gazdag év volt. Számos rendezvényen való részvétel mellett ők készítették az „év vörösborát” is.
Szép emlékei vannak 2014-ről a Fekete Borpincének
Amint azt elmondták, a tavalyi évben a pincénél 18 saját rendezvényt tartottak. Ezek közül a Borkóstoló félmaraton és a Gourmet borvacsora bizonyult a legnépszerűbbnek. Ezeket 2015-ben is megtartják, de élőzenés programsorozatot is terveznek.
 
A borászat összesen 11 budapesti eseményen vett részt, 22 fesztiválon és vásáron voltak ott országszerte, 12 borbemutatót tartottak Budapesten és vidéken, éttermekben, borbárokban és vinotékákban. Mindezek mellett részesei voltak a 2014-ben kétnapos Iván-völgyi kadarkatúrának és a Pünkösdi Nyitott Pince Napoknak is.
Egy kis családi pincéhez képest ez azért nem kis teljesítmény, de he ez nem lenne elég, 2014-ben az „év vörösbora” a pince 2011-es cabernet sauvignonja lett - saját bevallásuk szerint erre gondolnak vissza legszívesebben az előző évből.
 
És, hogy mire lehet számítani a jövőben? A pince honlapján már megtalálhatóak a 2015-re tervezett programok időpontjai, sőt már jelentkezni is lehet rájuk! A weboldalon szintén megtalálhatóak azok a fesztiválok, boresemények, amelyeken az érdeklődők találkozhatnak a Fekete Borpince boraival.
 
Érdemes elővenni a naptárat és beírni már most az érdeklődésre számot tartó programokat!
 
Winelovers borok az olvasás mellé