Ezek voltak szerintetek a legütősebb cikkeink 2017-ben

Borászportál
2017. december 28., 17:29


Pár nap és itt van az új év... Mielőtt nekiugrunk 2018-nak, még gyorsan visszatekintünk az elmúlt esztendőre - összegeztük az összes idei, a Borászportálon megjelent cikkünket, olvasottság alapján. Szerintetek ezek voltak a legütősebb cikkek, amiket 2017-ben írtunk.
Ezek voltak szerintetek a legütősebb cikkeink 2017-ben
2017-ről egy dolog biztosan állítható: nagyon szorgalmasan látogattátok a Borászportál oldalt és olvastátok a cikkeinket. Nem is maradt más dolgunk, mint megköszönni a figyelmeteket. Ígérjük, a jövő évben is elhozzuk nektek a borvilág legfrissebb híreit, legizgalmasabb sztorijait. Az év zárásaként íme a 6 legolvasottabb cikk 2017-ből.
 
1. 600 Ft-os bor a világ legjobbjai között?!
 
Az év abszolút legolvasottabb cikke a badacsonyi Varga pincészetnél tett látogatásunkról szóló beszámoló volt. Nem is csoda, hiszen meredekebbnél meredekebb kérdéseket tettünk fel vendéglátóinknak. Így derült fény arra is, hogyan nyerhetett aranyérmet a nagy presztízsű bordeaux-i Challenge International du Vin borversenyen a 600 Ft-os boruk.
 
 
2. Bock József: „Nekem most már nyugalom kell”
 
Bock Józseffel, Villány legendájával is volt egy nagyon kellemes beszélgetésünk. Elárulta nekünk, melyik a kedvenc Bock bora, őszintén elmondta a véleményét a majdani utód, a fia borairól és azt is elmesélte, 69 évesen, megannyi sikerrel a háta mögött milyen új projektbe fogott. 
 
 
3. Újabb forradalmat indít Szepsy István
 
A Winelovers webshop indulásának apropójából (is) beszélgettünk Szepsy Istvánnal, a webshop egyik legkülönlegesebb tételének „társszerzőjével”. Beszélt a terveiről, ami alapján úgy tűnik, megint készül alaposan felforgatni fiával a Tokajról alkotott képünket.  
 
 
4. „Ha rajtam múlna, 5 euró alatt le se engednék bort a hegyről”
 
Somlón található borszaküzletével és az Angliában beindított #govolcanic projektjével Cartwright Éva a somlói és a vulkanikus magyar borok népszerűsítésének élharcosa. Van is velük munka, mondja a vele készített interjúban, mert nagy tudatlansággal találkozni külföldön a magyar borok kapcsán. Pedig neki hivatalos bizonyítéka van arra vonatkozóan, hogy a juhfark a világ egyik legkülönlegesebb fajtája. 
 
 
5. 10 jó mondat Főzelékes Feritől
 
Kivonatoltuk számotokra a Főzelékes Ferivel készített hosszabb interjúnkat, kiválogatva belőle a 10 legütősebb mondatot. S hogy mit kell tudni róla? Ő tette igazán szerethetővé a főzelékeket és zöldségeket, az ország kezdő háziasszonyait ráadásul folyton praktikus tanácsokkal látja el. Imádjuk a receptjeit és a stílusát, ezért össze is gyűjtöttük aktuális kedvenc mondatainkat tőle.
Winelovers borok az olvasás mellé