Borjour: Bor a médiában

Borászportál
2012. szeptember 11., 08:19


Rádió - A Borjour c. műsor, mely az első időkben a Radio Cafén, később pedig a Radio Q-n volt elérhető, úgy tűnik, megtalálta méltó helyét. Magyarország legnépszerűbb boros-beszélgetős rádióműsora a 90.9 Jazzy Rádióra költözött, ahol minden kedden 19:00 órától hallható. Megyeri Sára és Nagy Sebestyén ezúttal a bormédiumok szerepét és jelentőségét járják körbe a Borászportál főszerkesztőjével, Németh Richarddal.
Borjour: Bor a médiában
 
Az rendben van, hogy iszunk bort, de hogyan választjuk ki? Olvasunk teszteket? Látunk hirdetést? Borszaklap, internet vagy ingyenes reklámújság? Mi a szerepe és jelentősége az online bor- és gasztrotematikus médiáknak a hazai borkultúrában, mennyiben és hogyan befolyásolja azt. Többek között ezekre a kérdésekre keresik a választ a Borjour műsorvezetői, Megyeri Sára és Nagy Sebestyén.
Vendégük ezúttal a Borászportál főszerkesztője, Németh Richard lesz. 
Tekerjetek a 90.9 Jazzy-ra és kóstoljuk egy időben az adás borait!  Az élő adás kedden 19.00-től 20.00-ig Budapest és 60 km-es körzetében hallható a 90,9-en vagy  online  a www.jazzy.hu-n. Az adás archív felvételei innen érhetőek el: www.borjour.hu
SMS-szám az adás ideje alatt:  06-30-10-20-909.
 
Winelovers borok az olvasás mellé