A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Karácsonyi toplista – ünnepi ital- és élményajánló borkedvelőknek és párlatrajongóknak
Hogyan lesz egy jó borból még jobb élmény? Úgy, ha értjük is, mi van a poharunkban!
Misztifikáljuk újra a bort - Bortrendek 2025-re
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
"A sikerhez vezető út hosszú, de ha valaki elhivatott, a türelem és a kitartás meghozza a gyümölcsét"
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló