Online közvetítés az I. Borjog és Bormarketing Konferenciáról

Németh Richárd
2013. április 09., 08:50


Percről percre - Pénteken konferenciát tart a boros szakma; a borászok, szakújságírók, jogászok, kormányzati szervek képviselői és bormarketing szakemberek, a Corinthia Hotelben jönnek össze, hogy megvitassák az aktuális borjogi kérdéseket és párbeszédet kezdeményezzenek a hazai bormarketing irányvonalairól. A konferenciáról a Borászportál online tudósítással jelentkezik.
Online közvetítés az I. Borjog és Bormarketing Konferenciáról
 
2013. április 12-én olvasóink „percről percre” formában követhetik végig online tudósításunkat az I. Borjog és Bormarketing Konferenciáról itt, a Borászportálon, illetve a www.facebook.com/boraszportal oldalon. Rövid összegzésekkel, videóinterjúkkal, fotoriporttal készülünk.
A program négy blokkból fog állni; az elsőben a megnyitót hallhatjuk, a másodikban a hegyközségi rendszerhez kapcsolódó borjog és bortörvény áll majd a középpontban, a harmadikban az eredetvédelemről és a vonatkozó borjogi problémákról, lehetőségekről esik szó, míg a negyedikben a bormarketingben alkalmazandó kommunikációs stratégiákról tartanak majd előadást.
A program 09:45-kor veszi kezdetét a Corinthia Hotel Budapest különtermében, és 17:00-kor ér véget.
A konferencia programbontása innen érhető el.
 
Winelovers borok az olvasás mellé