A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Karácsonyi toplista – ünnepi ital- és élményajánló borkedvelőknek és párlatrajongóknak
5 korlátozó tévhit a bor-étel párosításokban
"Meg kell ismerni a saját borainkat, kóstolni, és reálisan látni a piaci lehetőségeket"
Milyen bort igyak, ha diétázom?
Saját pezsgőnk születése Tállyán – a Tokaj Art Wine Pezsgőszeánszon jártunk
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló