A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás



Miért éppen bor kerül az úrvacsorán a kehelybe?
Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
“Ne csak egy legyen a sok közül, hanem felkapott és szexi bor legyen”
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló