Borok a karácsonyi asztalodra

(X)
2016. december 08., 20:30


Ha karácsony, akkor bor kell a ráhangolódáshoz, az ünnepléshez, az ajándékozához is. A Borászportál szelekciója segít a választásban!
Borok a karácsonyi asztalodra
TOKAJ
 
Borok a karácsonyi asztalodra
Legyen a Tokaji az ünnepek bora!
Díjnyertes Tokaji Aszúk a Béres Szőlőbirtoktól
 
Mi a Béres Szőlőbirtoknál hiszünk abban, hogy az ünnepeinket a Tokaji Aszú teszi tökéletessé.
Legyen az idei karácsony igazi ünnep: koccintson szeretteivel Tokaji Aszúval!
 
Béres Tokaji Aszú 5 puttonyos 2008
  • Aranyérem, Decanter World Wine Awards (2016)
  • Aranyérem és Csúcsbor – XXXVII. Magyar Bormustra (2016)​
Béres Tokaji Aszú 6 puttonyos 2008
  • Regional Trophy, Decanter World Wine Awards (2014)
  • Magyar Borkiválóság, Nemzeti Borkiválóság Program (2016)
Karácsonyi Borvásár!
A Béres Tokaji Aszúk, dűlőszelektált furmintok és további prémium termékeink 2016. november 16. és december 16. között kedvezményes áron megvásárolhatóak a Béres Szőlőbirtok webáruházában!
 
SZEKSZÁRD
Borok a karácsonyi asztalodra
Eszterbauer Borászat
Tüke Bikavér 2013
 
„Töltsd pohárba, és csodát látsz! / Színe mint a bikavér” – írja Garay János szekszárdi születésű költő 1846-ban. És milyen igaza van! Mert valóban van valami csodálatos ebben a borban. Egyszerre feszes és tekintélyt parancsoló, ugyanakkor bájos és behízelgő.

Eszterbauerék a legjobb kékfrankosukat válogatják ki, ez adja a bor gerincét. Majd jönnek a világfajták: cabernet sauvignon és franc, pici merlot, magyar és francia tölgyben való érlelés után kicsit testesebbé, ugyanakkor elegánssá teszik a házasítást.

A kadarka a fűszer, ez adja a játékosságot, kedvességet, ami nélkül nem lenne szekszárdi a bikavér. A 2013-as Tüke Bikavért idén megválasztották Szekszárd Város Borának!
 
 
VILLÁNY
Borok a karácsonyi asztalodra
Karácsonyi Borvásár a Malatinszky Kúriánál
 
A minőségi borok kedvelőinek karácsonyi ajándéka már most megérkezett, ugyanis a villányi Malatinszky Kúria 2016. november 1-je és december 31-e között kínálja kedvezményes borcsomagjait. Az organikus szőlőbirtok 6 különböző, egyenként 3 tételből álló borsort állított össze; ezekben a telt, krémes Chardonnay-tól és gazdagon gyümölcsös Rozén át a hosszan érlelt Kövesföld és Kúria vörösborokig mindenki megtalálhatja a kedvencét.
 
Lepje meg szeretteit szentestén, vagy ajándékozza meg önmagát! A karácsonyi Malatinszky borvásár IDE kattintva érhető el.
SZEKSZÁRD ÉS TOKAJ
Borok a karácsonyi asztalodra
„Az ünnep azért kápráztat el, mert a szürke hétköznapokból ragyog elő” - Shakespeare

Szent Gaál Kastély és Borház és Tokajicum Borház
 
Az ünnepi hangulat megteremtéséhez, szeretteink, üzletfeleink megajándékozáshoz egy tüzes szekszárdi vörösbor, vagy egy elegáns tokaji fehérbor mindig tökéletes választás. A Szent Gaál Kastély és Borház és a Tokajicum Borház prémium, díszcsomagolt boraikat, ajándékötleteiket közös oldalukon gyűjtötték egy csokorba.
 
Most a pinceárból kedvezményt kínálnak minden borukhoz, érdemes benézni a webshopjukba!
 
ZALA
 
Borok a karácsonyi asztalodra
Bezerics Borház
Cserszegi Fűszeres kései szüret 2015
 
Ez egy különleges karácsonyi bor, hiszen december 27-én szüretelték. Kóstolva felidézi a varázslatos táj hangulatát, a talaj ásványait, a nap éltető erejét, valamint a szőlőben fáradozó ember krónikáját. Mikor poharadba kerül, legyen bár ajándék vagy a karácsonyi vacsora betetőzője, ünneppé avatja az alkalmat…
Színe aranysárga. Érett, kedves és gazdag illatában virágos egzotikus fűszerek, és a túlérett gyümölcsök kavalkádja. Érlelt sonkák, füstölt lazac, libamájas ételek, pástétomok, édes desszertek, kéksajtok méltó kísérője.
Országos Borverseny aranyérem, Pannon Bormustra csúcsbora, Vinagora Champion, Krzevci Nemzetközi BV Champion, Zalai Borvidéki Borverseny nagyaranyérem
 
A fenti boron kívül kedvezményesen vásárolhatók még a Pátria, Cserszegi Fűszeres, Chardonnay, Anekdota, és a Sexi gyöngyözők a borászat borboltjában és a weboldalukon
 
 
 
MÓR

„Pattog a tűz, együtt a család, érzed a fenyő illatát. 
Kortyolj mellé egy Ezerjó-t és kerek lesz a világ.”

Borok a karácsonyi asztalodra
Molnár Borház
Móri Paulus Ezerjó 2015

Ez a Nemzeti borkiválóság kiváló választás ajándéknak vagy az ünnepi vacsora mellé párosítva.
Halvány szalmasárga szín, illatában friss alma és őszibarack jegyekkel.
Ízében gyorsan megjelenik az illatban érzett frissesség.
Szálkás és feszes struktúra jellemzi.
„Egészségetekre!”
 
Winelovers borok az olvasás mellé