A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Tavaszi kortyok nyomában a Winelovers Grandon
Pezsgővel a nyárban – három stílus, három nemzetközi nap, egy közös élmény
Több mint borverseny: üzleti kapcsolatok és piacépítés a 2025-ös Winelovers Wine Awards keretében
Három borvidék szüreti pillanatképei - Az aszály volt idén a legnagyobb kihívás
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló