A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
“Ne csak egy legyen a sok közül, hanem felkapott és szexi bor legyen”
Két mozi árából boros tanfolyam, és korlátlan kóstolás a Winelovers Grandon a NextGen jeggyel
Geoparkok hazánkban: az egyedülálló talajokon kivételes borok is születnek
Három borvidék szüreti pillanatképei - Az aszály volt idén a legnagyobb kihívás
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló