Elindult Blogszemle oldalunk

Borászportál
2013. július 15., 19:02


Egy helyen - Olvasóink ezentúl egy helyen, a Blogszemle menüpontunk alatt találhatják meg Magyarország borbloggereinek válogatott, friss írásait.
Elindult Blogszemle oldalunk
 
Elindult Blogszemle oldalunk
 
A bloggerek írásait ugyanakkor nem közöljük teljes terjedelmükben, a Blogszemle aloldalunkon csupán az írások címe és lead-je lesz olvasható, melyre kattintva az Olvasó az adott blogger felületén fog landolni. A szemlézett blogok tartalmainak összeválogatása szerkesztőink preferenciáin alapszik. Az általunk kedvelt borbloggerek mellett borászok pincenaplóiból, általános tartalmú oldalak relevánsnak ítélt rovataiból, de gasztrobloggerektől is szemezgetünk. Reméljük, hogy ezzel adunk egy átfogóbb képet arról, hogy kik is ma Magyarország véleményvezérei a bor témájában.
Ők azok, akik a háttérben maradva egyfajta őrei a hazai bortermelés, de a hazai boros sajtótermékek milyenségének is; a szemlézett szerzők mindegyike rengeteg energiát és pénzt fektet abba, hogy e szcénának a rezdüléseiről tudósítson, kritikákat megfogalmazzon - szabadon. Véleményüknek ezért súlya van. Ugyanakkor nem tévedhetetlenek és sokszor szélsőségesen fogalmaznak, ami a borászokban gyakorta ellenérzéseket vált ki. Hát ettől izgalmas ez az egész.
 
Winelovers borok az olvasás mellé