Ilyen borkurzus még nem volt Magyarországon!

Borászportál
2018. szeptember 29., 08:18


Multinál dolgozol és a közös ebédek során rendre szóba kerül a bor a külföldi kollégákkal? Elkápráztatnád külföldi üzleti partneredet? Vagy csak egyszerűen a bor fővárosának nyelvén tanulnál a borokról? Már ez is lehetséges!
Ilyen borkurzus még nem volt Magyarországon!
Egyedülálló és hiánypótló képzés helyszíne lesz október 12-14-én a Borkollégium. „Wines of Hungary” címen mindössze három nap és 24 tanóra alatt borakadémikus segítségével áttekintheted a Kárpát-medence borkultúráját. Klíma, geológia, történelmi kontextus és egy kis gasztronómia – mindez ráadásul angol nyelven.

Hozd el a külföldi kollégádat, gyere el üzleti partnereddel vagy lepd meg a Budapesten élő külföldi barátaidat, ismerjétek meg együtt a magyar borokat!

Melyek a Kárpát-medence legfontosabb szőlőfajtái? Mit kell tudni a 22 borvidékről, mik a jellegzetességeik és melyek a legfontosabb borstílusok? Hogyan tett szert Tokaj világhírnévre és miért olyan különleges?  A tanfolyam keretében nagy hangsúlyt kap a modern borkóstolás elmélete és még inkább a gyakorlata, mindaz, ami könyvből nem sajátítható el. Ennek megfelelően a kurzus során 35 magyar bor szakember által vezetett kóstolásával arra is lehetőség nyílik, hogy megismerd az érzékszerveid működését, az alapvető borleírásokat. Mire a harmadik nap végén kimész a tanteremből, már használható borleírásokat fogsz tudni írni angol nyelven.
 
Ha többet szeretnél megtudni vagy jelentkeznél, kattints a kurzus oldalára.
 
Ne felejtsd: nem minden nap adatik meg, hogy alig 72 óra leforgása alatt szinte mindent megtanulj a Kárpát-medence borairól.
 
Winelovers borok az olvasás mellé