Két új tematikus kóstolóval készül jövőre a Winelovers

Borászportál
2014. december 05., 09:50


A Bordó Blend Nagy Bordói Kóstolón részt vevő közönség új, eddig nem ismert rendezvények hirdetéseivel találkozhatott. A Winelovers csapat jövőre két új nagyszabású kóstolót tervez az eddigi három mellé.
Két új tematikus kóstolóval készül jövőre a Winelovers
 
Két új tematikus kóstolóval készül jövőre a Winelovers
Az idén áprilisi Kékfrankos MOST után októberben az Olaszrizling Október, novemberben pedig a Bordó Blend tematikus kóstolói voltak az új színfoltjai a hazai boros rendezvényeknek. Az utolsó, Nagy Bordói Kóstolón a közönség láthatta a jóvő évi teljes Winelovers rendezvény-portfóliót. Amelyre már korábban is találhattak utalást a szervezők karácsonyi oldalát böngészők.
 
Márciusban a Tokaj Grand , Nagy Tokaji Kóstoló várja majd a vendégeket, áprilisban – csakúgy, mint tavaly – a Kékfrankos MOST, júniusban pedig a Pezsgő Szalon, Nagy Pezsgő Kóstolón lehet megízlelni a legjobb hazai és külföldi pezsgőket, champagne-okat. Ősszel, 2015-ben immár harmadszor lesz Olaszrizling Október Nagy Olaszrizling Kóstoló, valamint másodszor Nagy Bordói Kóstoló.
A rendezvények honlapjai az események közeledtével folyamatosan frissülnek és minden aktuális információt tartalmaznak. A Winelovers.hu/karacsony oldalon már megvásárolhatóak a jegyek a jövő évi kóstolókra.
Érdeklődve várjuk a tematikus rendezvények két új szereplőjét, a Tokaj Grandot és a Pezsgő Szalont!