A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
Ünnepi pezsgőkalandozás a Törley Pincészetben – avagy mi minden rejlik egy pohár Törley pezsgőben?
"A borok világa óriási, a folyamatos tanulás és felfedezés kulcsfontosságú" – Két németországi sommelier-rel beszélgettünk
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Hogyan nyissuk ki a borosüveget dugóhúzó nélkül? Mentőötletek talpraesetteknek
Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma
Borkóstoló
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló