Március legolvasottabb cikke: nem a koronavírus nyert!

Borászportál
2020. április 01., 09:05


A hónap legnépszerűbb, Borászportálon megjelent írásait érdemes újra végigolvasni: témáik olyan változatosságot mutatnak, hogy segítségükkel (reményeink szerint) arra a kis időre meg fogsz tudni feledkezni a mindennapok nehézségeiről.
Március legolvasottabb cikke: nem a koronavírus nyert!
Tavalyi cikkíróversenyünkre érkezett egy írás, amiben a szerző első sorban a borral még ismerkedőknek ad tippeket, hogyan ne nyúljanak mellé a boltok megrakott polcain válogatva. A tavalyi sikerre való tekintettel idén is indítottunk egy hasonló pályázatot, aminek a leadási határidejét éppen a napokban hosszabbítottuk meg.
 
 
2013 óta immáron hagyomány, hogy a szőlész-borász társadalom képviselői összegyűlnek a Borkonferencián, ahol a borvilág prominens hazai és nemzetközi szereplői tartanak érdekes előadásokat és kerekasztal beszélgetés formájában folytatnak eszmecserét a „bor, jog, marketing” témaköreiben. A Borászportál 2020-ban is élőben tudósított a rendezvényről!
 
Az ismert okok miatt a világ figyelme év elején Kína felé fordult. Ennek apropóján bemutattuk a pajcsiut, vagyis a kínai "pálinkát", ami az utóbbi években, szinte észrevétlenül az egyik legnépszerűbb párlattá nőtte ki magát.
 
 
Természetesen az életünket jelenleg alapvetően meghatározó járvánnyal is több ízben foglalkoztunk. Közzétettük többek között a Borászok Borászai és a Pannon Bormíves Céh közös felhívását, amit örömtelien sokan olvastak el. Reméljük, akciójukhoz sokan csatlakoztak/csatlakoznak.
Winelovers borok az olvasás mellé