Egy videó, amit látnod kell a 2016-os tokaji szüretről

Borászportál
2017. január 09., 12:00


Vagy írhatnánk úgy is: ha csak egy videót nézel meg a 2016-os szüretről Tokaj-Hegyalján, akkor ez legyen az! A verejtékes kemény munkától a fehér papírig és élvezetes kóstolásig.
Egy videó, amit látnod kell a 2016-os tokaji szüretről

Vagy írhatnánk úgy is: ha csak egy videót nézel meg a 2016-os szüretről Tokaj-Hegyalján, akkor ez legyen az! A helyes kis anyagot a tokaji Borlovagrend készítette.

 

A Tokaji Borlovagrend – teljes nevén Tokaji Borvidék Vinum Regum Rex Vinorum Borlovagrend – legfőbb célja a borvidék nemzetközi hírnevének visszaállítása. Ennek eszközéül a világ más pontjain már jól bevált borárverést választották.
 

Az árbevételi rekordot mostanáig a 2015-ös árverésen elkelt 14 tételt tartja 30.210.000 forintos összleütéssel. A Nagy Tokaji Borárverés mára, mindössze négy évvel a kezdetek után, önfenntartó, így bevételének egy részét a lovagok visszaforgathatják az Abaújszántó–Tokaj–Sátoraljaújhely háromszög javára.

A tavalyi árverés egyik borát már te is megkóstolhatod a Borkollégium bármelyik tanfolyamán vagy kurzusán. Hogy lehetséges ez? A Borkollégium Borábról itt tudsz meg többet.
Winelovers borok az olvasás mellé