November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Jöjjön egy bársonyos bor egyenesen Villányból!
Fajta: 100% kékfrankos (1/3-a francia kisfahordóban érlelődött 9 hónapig)
A villányi mediterrán hatásokat gyönyörűen tükröző kékfrankos. Igazi gyümölcsbomba, illatában és ízében cigánymeggy és feketecseresznye dominálnak.
A Jammertalnál a titkot keresik. Akarat és ambíció tehetséggel párosulva vezet az ilyen alkotásokhoz. Közel húsz esztendeje azon dolgoznak, hogy minél nagyobb örömet szerezzenek a borszerető közönségnek, hogy megtalálják és megmutassák a részletek kiművelt finomságát és a szeretetet, melyek lehetővé teszik, hogy az igazi érték kibontakozzon. A luxus a mindennapok örömében rejlik: fedezze fel azt boraink minden cseppjében!
Analitika (sav-, cukor- és alkoholtartalom)
alkohol: 14,00% vol sav: 6,3 g/l cukor: 1,8g/l ételajánlat: 16-18°C-on tálaljuk bárány- vagy marhahúsos ételekhez, vagy ízletes vegetáriánus ételekhez.