A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A tél dönthet a magyar bor jövőjéről?
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Megtalálni azt a mértéket és egyensúlyt, amelyre az életünk minden területén szükségünk van
Saját pezsgőnk születése Tállyán – a Tokaj Art Wine Pezsgőszeánszon jártunk
“Minél többet tanulsz róla, annál jobban szereted”
"Meg kell ismerni a saját borainkat, kóstolni, és reálisan látni a piaci lehetőségeket"
Holdvölgy Experience, Mád
Borkóstoló
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló