Gusteau: a borhoz főzünk

Borászportál
2012. január 29., 22:41


Étteremajánló - Egy jó étterem állandó nyitvatartással még nem hír. Ám ha mindez Mádon, egy néhányezres kistelepülésen, Tokaj-Hegyalja központjában található már érdekesnek mondható. Ha emellett még azt is eláruljuk, hogy olyan kulináris műhelyről van szó, ahol a legjobb borokhoz főzik az ételeket, méghozzá válogatott minőségi alapanyagokból, már kezd különlegessé válni a dolog.
Gusteau: a borhoz főzünk
 
Kevés hely van ma Magyarországon, ahol a borokhoz főznek. Mégkevesebb, ahol olyan figyelmet szentelnek az alapanyagoknak mint a Gusteau-nál a Mádi Udvarházban.
A helyben ellenőrzött minőségű alapanyagok mellett sokszor Bécsből vagy éppen Franciaországból érkeznek az ételekhez a hozzávalók. Hiszen a különleges minőségű borok, a táj, amely a világörökség védettségét élvezi mind inspirálja azt aki valami színvonalasat kíván itt létrehozni.
Az étteremajánló a hirdetés után folytatódik!
 

A Gusteau Kulináris Élményműhely és a hozzá kapcsolódó Szent Tamás Pincészet ahhoz kíván hozzájárulni, hogy minél többen felfedezzék a környéket.
Mindehhez a kiváló szakemberek jelentik a garanciát. A Szent Tamás Pincészet borai ifj. Szepsy István szakmai vezetése a Gusteau ételkölteményei Harmath Csaba Eurotoques csillagos séf iránymutatásai mellett készülnek.
A Gusteau küldetése, hogy az eddig rejtett ízeket, illatokat is kihozza a borokból. Az étterem az első olyan ízlabor, ahol az étel és a bor tökéletes összhangját hozza létre. Mindezt azért, hogy tovább emelje Tokaj-Hegyalja értékét, vonzerejét.
A Kulináris Élményműhely szolgáltatásai között megtalálhatóak a borebédek, borvacsorák, a borkóstolók, a bortúrák és igény szerint pálinkakóstolók is. A Mádi Udvarházban a tájra jellemző legjobb borokat kínálják, ami lehetőség is a kiválasztott borászoknak, borászatoknak arra, hogy bemutassák boraikat.
Gusteau: a borhoz főzünk
Kulinária magas fokon
Mádon és környékén rendszeresen szerveznek pincelátogatást a vendégek által kiválasztott pincészetekhez, mely esemény megkoronázásaként borvacsorával zárják a napot. Havi rendszerességgel Borvacsorákat és Boresteket rendeznek. A borvacsora során válogatott borokhoz 6 fogásos ételsort alkot chef-jük, mely minden alkalommal egyedi és csodálatosan emeli ki a borok karakterét. Borest havonta kerül megrendezésre, melyen a fellépő művészek mellett magas színvonalú borkóstolót rendeznek. Az étterem állandó nyitva tartással rendelkezik, így aki arra jár azt barátsággal, válogatott kínálatú étel- és itallappal várják.
Nyitva tartás: Szerdától szombatig 10-22h, Vasárnap 10-20h
Kapcsolat: Székely István, 30-374-0692, istvan.szekely@gusteaumuhely.com