Lejárt a forralt bor ideje

Borászportál
2016. november 30., 13:30


A prémium boros rendezvényeiről ismertté vált Winelovers leszámol a fejfájós forralt borokkal telített karácsonyi vásárokkal, és elhozza Budapestre a karácsonyi forgatagok 21. századi generációjat.
Lejárt a forralt bor ideje
Fotó: corinthiabudapestblog.com

A forralt borral alapvetően semmi baj nincs, nagyon kellemes itala az ünnepeknek, de csak akkor, ha minőségi borból készül. Sajnos azonban a karácsonyi vásárokon szinte kivétel nélkül gyenge minőségű, olcsó borokból főzött, a végtelenségig felcukrozott gőzölgő löttyökkel találkozunk. Emiatt sok borbarát nem is nagyon keresi ezeket a vásárokat, és a Winelovers ezen szeretne segíteni.
 
Ráadásul az igazán fényes ünnepek itala nem is a forralt bor, hanem a pezsgő és a tokaji aszú. Ott találhatók a legtöbb ünnepi asztalon és természetesen a fa alá is bőven jut belőlük. Ezért helyezi a Winelovers a decemberi rendezvény középpontjába a pezsgőt és az aszút. A Pezsgő és Aszú kóstoló és vásár lesz egyben, ezért a kulturált és minőségi kóstolón egyúttal a karácsonyi ajándékokat is meg lehet vásárolni.
 
A Pezsgő és Aszún a látogatók a belépőjegyeik fejében kuponokat kapnak, és ezeket válthatják be a kóstolótérben, így a belépő teljes egészében levásárolható. Amennyiben ezek a 250 forintos kóstolójegyek elfogynak, természetesen továbbiak vásárlására is van lehetőség.

 
A karácsonyi vásárlást pedig a lehető legegyszerűbb módon tudják megoldani a vendégek, hiszen a kóstolt aszúkat és pezsgőket a helyszínen is meg lehet vásárolni. Ráadásul az elvitellel sem kell bajlódni, a Winelovers ugyanis vállalja, hogy a megrendelt palackokat december 21-ig ingyenesen házhoz szállítja.
 
A rendezvényen 11 pincészet aszúit és 13 kiállító pezsgőit lehet majd kóstolni, köztük olyan különlegességeket, mint a világhírű Louis Roederer francia champagne-ját, vagy a Codorníu spanyol caváját. Érdemes sietni a jegyvásárlással, mert maximum 250 főt fogadnak a szervezők.
 
Pezsgő és Aszú kóstoló és vásár
 
Időpont: 2016. december 10. (szombat), 15.00-21.00
Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Erzsébet körút 43-49, Budapest, 1073
Jegyár: 8000 Ft/fő
 
Bővebb információ IDE kattintva, a kiállítók folyamatosan bővülő listáját IDE kattintva érheted el, jegyvásárlás pedig a következő linken lehetséges.
Winelovers borok az olvasás mellé