21, 100, 20 ezer – a június számokban

Borászportál
2020. július 01., 09:07


A hónap legolvasottabb borászportálos cikkeiben is kitört a nyár. Még Izlandon is. Ha többet szeretnél megtudni, kattints!
21, 100, 20 ezer – a június számokban
Borait rendszeresen Michelin-csillagos éttermekben kínálják, miközben a felmérések szerint a legkevésbé ismert magyar borvidékek egyike (egészen pontosan a 21., vagyis utolsó előtti). A Bükki bovidék nem rég viszont hallatott magáról. Kóstolójukon jártunk.
 

 
Sokan kattintottak a bejelentésre, miszerint már előjegyezhető a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazin legújabb száma. Szeptember 17-én kerül az újságárusokhoz, viszont aki most előjegyzi, már előbb is olvashatja. És ez csak egy a számos előfizetési meglepetés közül.
 
Lezárult újabb cikkíróversenyünk, amire nagyon izgalmas írások születtek. Szabó Zita egy balaton-felvidéki kincsre lelt, ezt megörökítette és az élménybeszámoló kategória harmadik helyét szerezte meg vele.
 
A szekszárdi Fekete Borpince izgalmas hónapokon van túl és már nagyon várták a nyarat. Fekete Mihály mesélt nekünk erről egy interjúban.

Izlandon már működik egy bár, ahol nincsen felszolgáló személyzet, mixerrobot keveri a 20 ezer különböző fajta koktélt. Több szót nem is érdemes vesztegetni rá, meg kell nézni a videót.