Annyira sokat olvastatok ebben a hónapban, hogy 6 cikket választottunk

Borászportál
2019. június 01., 08:00


Valószínűleg a májushoz képest barátságtalan idő tette, hogy még a szokottnál is intenzívebben faltátok a cikkeinket, a hónap abszolút topja pedig egy nyárváró borajánló lett.
Annyira sokat olvastatok ebben a hónapban, hogy 6 cikket választottunk
Április végén ifjabb Figula Mihályt választották a kollégái a Borászok Borászának. A ceremóniának immár hagyományosan része, hogy a díjazott nevével ellátott csillagot helyeznek el a Bazilikával szemben. A Borászportálnak az avatásról készített fotóin egy meglepetésvendég is feltűnt a borász oldalán.
 

Nemrégiben egy másik csillag is született. A sok éve a Michelin-csillag várományosaként emlegetett Babel Budapest idén végre megkapta a hőn áhított elismerést. Az étterem által hozzánk eljuttatott közleményből kiderült, ők hogy élték meg a régen várt sikert.

Május abszolút kedvence volt az a cikk, amiben nyolc bort ajánlottunk olvasóink figyelmébe, amiknek segítségével talán jobban elhisszük, hogy hamarosan tényleg beköszönt a nyár és vele az igazi jó idő.

Márciusban a Magyar Turisztikai Ügynökség bemutatta az új magyar borkoncepciót. Két nagy „megmérettetésen” (ProWein Düsseldorf és ProWine Asia) van túl az új arculat és a szlogen, a kiállító borászokat kérdeztük az első benyomásaikról.

Május közepén jelen voltunk a Smart Hotel Budapest megnyitóján, amiben helyet kapott az egri Juhász Testvérek Pincészet exkluzív budapesti bemutatóterme is. Önmagában újszerű, hogy egy borászat nem egy vendéglátóegységhez adja a nevét, az már csak hab a tortán, hogy ebben az okoskomplexumban szinte minden gombnyomásra működik.

Nem kellett nagy újságírói teljesítmény, de még jó szem se a Gourmet Fesztiválról készült anyagunkhoz, hogy komoly kattintásszámot érjen el. A szervezők által készített fotók a látványos és olykor meghökkentő műalkotásokról mind önmagukért beszélnek.
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé