Áprilisban egy fiatal borászlány aratta a legnagyobb sikert

Borászportál
2020. május 02., 10:43


Egy helyre összegyűjtöttük neked a hónap legolvasottabb Borászportál cikkeit.
Áprilisban egy fiatal borászlány aratta a legnagyobb sikert
„Mi is unjunk már a koronavírusos történeteket, de ezt a cukiságot muszáj megmutatnunk” – írtuk még a hónap legelején és megmutattuk, hogyan hidalja át a közösségi távolságtartást egy amerikai borászat.
 

Interjút készítettünk Koch Pálmával, a tavaly az Év bortermelőjének választott Koch Csaba borász lányával, aki szeretne apja nyomdokaiba lépni, miközben egy-két dologról eléggé másképp gondolkodik. Ez az írás volt a hónap legolvasottabb cikke.
 
Érdekes mintákat mutattak a Winelovers webshopba a koronavírus kezdete óta befutott bormegrendelések. Bemutattuk az 5 tipikus „karanténvásárlót”, vagyis hogy miért érdemes online bort vásárolni.
 
Féltávnál kényszerűségből az online térbe költözött a Borkollégium Bormarketing és értékesítés kurzusa. A beszámoló és a hallgatók visszajelzései alapján ezen rendkívüli körülmények között is remekül vizsgázott, úgyhogy hamarosan következik a folytatás.

Hónap vége felé közeledve összegyűjtöttük neked a legjobb boros filmeket, éppen két tucatnyit. A paletta meglehetősen széles: horrortól a megtörtént esetet feldolgozó vígjátékig minden megtalálható.
 
Winelovers borok az olvasás mellé