Több titkot is megfejtettünk októberben – a legolvasottabb cikkek

Borászportál
2018. november 01., 08:00


Októberben megmondtuk, melyik az ország legjobb olaszrizlingje, interjút készítettünk két borászlegendával és még versenyt is hirdettünk.
Több titkot is megfejtettünk októberben – a legolvasottabb cikkek
2018 októberében már hatodik alkalommal került reflektorfénybe Magyarország legnépszerűbb fehérbora, az olaszrizling. Ezt hagyományosan megelőzte a Winelovers Olaszrizling Teszt nemzetközi borakadémikusok részvételével. A verseny eredménye meglehetősen színes képet mutatott.
 
A hónap elején boros cikkíró versenyt hírdettünk értékes nyereményekkel és útlevéllel a borok világába. A részletekről itt lehet és érdemes is olvasni, ugyanis a pályaműveket november 15-ig még várjuk.
 

Október közepén a magyar borágazat két igazi legendájával sikerült interjút készítenünk, nem meglepő módon ezek lettek a hónap messze legolvasottabb cikkei a Borászportálon. Malatinszky Csaba villányi borász a francia innovációs díjjal kitüntetett vörösbor-készítési eljárásának titkát fedte fel nekünk, Varga Péter és fia Máté pedig arról meséltek, hogyan vált a badacsonyi Varga Családi Pincészet 25 év alatt hazánk legnagyobb borászatává.

Hosszú évek után lehetett egy budapesti kóstolón annyi soproni borásszal és olyan széles választékkal találkozni, mint az októberi Winelovers Wednesday - Soproni Borok Kóstolóján. A rendezvény gyakorlatilag telt házzal futott és az itt készült beszámolót is sokan tartották érdemesnek elolvasni. Nem véletlenül! .
 
Winelovers borok az olvasás mellé