A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
Rántott hús pezsgőhöz? – klasszikusok és meghökkentő párosítások
“Ne csak egy legyen a sok közül, hanem felkapott és szexi bor legyen”
Hogyan nyissuk ki a borosüveget dugóhúzó nélkül? Mentőötletek talpraesetteknek
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló