A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Összművészeti immerzív tárlat magyar borokkal a Cité du Vin "Via Sensoria" kiállításán
Ha szereted a pezsgőt, ezeket a stílusokat ismerned kell!
5 furmint a februári farsangi napokra
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló